Winkelcentrum Westwijk in Amstelveen
bestaat 25 jaar en viert feest.

Bron: Winkeliersvereniging Westwijkplein 29-09-2018

Het grootste bouwproject van Amstelveen ‘Westwijk’ werd in 1993 afgerond en daarbij hoorde ook het winkelcentrum. Om deze reden vierden de bewoners en de winkeliers het 25 jarig bestaan met een tweedaags feest. Op vrijdagmiddag 28 september jl. openden Kees Cats, voorzitter van de winkeliersvereniging, en Floor Gordon (D66) wethouder Economische Zaken het feest met de titel 'Al 25 jaar samen thuiskomen', georganiseerd door de winkeliersvereniging. Het bestuur is blij met Hugo van der Kooij (welzijnswerker van Participe), die met de activiteitencommissie onder leiding van Hadewich Richter heeft meegedacht over het thema circus en zorgde dat de vergunningen binnenkwamen. Verder bedankte Kees Cats Elly van Zaal en de eigenaresse van het winkelcentrum.

Na de toespraak van Floor Gordon over Winkelcentrum Westwijk als ontmoetingsplek verscheen er een grote bal met daarop een danseresje. Achter haar liep een ‘reus’, die op de muziek samen met het danseresje danste. De feestavond ging verder met een optreden van Jody Bernal en een Showband. Ook werden de winnaars van de geld-terug-actie bekend gemaakt. Een dame won wel € 450 terug aan shoptegoed.

Rond 21.00 uur was het afgelopen en zaterdag 29 september jl. om 11 uur stond er weer een nieuw programma in het teken van circus. Naast de vele workshops trok de grande dame op het Westwijkplein veel bekijks. Het was een prachtig gezicht zo bij de gedecoreerde entree in het zonnetje. Ook Shimmer & Shine met hun prijzen in de bakfiets van Nicooz maakten de bezoeker blij met cadeautjes van de ondernemers. Zo zat er een brilmontuur bij van Westwijk opticiens, een kaas&noten pakket, cadeaubonnen van Emily’s choice en andere winkels. De paardentram stopte bij Startfix voor de deur en maakte een mooi ritje met menig bezoeker.

Het was een feestelijke, zalige, zonnige dag vol activiteiten en blije gezichten.